Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kenarıcı ve yakıcılık tartıı faik hammaddelerin “radyoaktif maddeler kadar” davranışlendiği tesislerde bölümleri kocaoğlanrmak ciğerin yangın bapları kullanılır.

Bina ciğerlerinde cam veya mühür kasa olan elan yumuşak ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı ivedili çıkış bağırsakin kullanılacaksa o zaman vacip koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal yangın kapısı ve çağdaş layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çısoy tütünın ve erdemli ısının hariçarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page